Двама главни герои напускат "Откраднат живот"


Двама главни герои напускат "Откраднат живот"
Снимка: Facebook

Само след броени дни започва дългоочакваният седми сезон на хитовата поредица "Откраднат живот". Наскоро стана ясно, че ни очаква серия от изненади, които засягат не само сюжета, но и някои от любимите ни актьори. Двама от най-важните персонажи в поредицата излизат от нея. Това са д-р Владов (в ролята Александър Димов) и д-р Марио Ковачев (в ролята Велислав Павлов).

Новината за напусналите актьори предизвика бурни протести в мрежата. Facebook буквално прегря от въпросителни коментари и учудени реакции на не малка част от феновете на най-успешния български сериал.

Според аудиторията историите и на двамата са недовършени и било редно да търпят бъдещо развитие. Уви, желанието им ще остане незадоволено.

"Не знам кой е направил това, но ми харесва и му благодаря... Откраднат живот... част от мен винаги ще остане в този тв сериал, но може би е време да си взема довиждане с др. Владов", така потвърди новината с личния си профил и самият Александър Димов под любителско видео от романтичната история на неговия герой д-р Владов с д-р Лора Хинова.

Малцина знаят, че актьорът е ученик на Тодор Колев и Коко Азарян. Освен това се занимава професионално с бокс, но признава че не използва уменията си извън ринга.

Велислав Павлов или д-р Марио Ковачев, пък, с когото се запознахме в пети сезон от хитовата поредица, се е насочил към Щатите, където още в края на миналата година започна кампанията на филма "Вездесъщият", който бе претендент за "Оскар". А романтичната му му история с д-р Зорница Огнянова в "Откраднат живот" остава с отворен финал.

Във филма на Илиян Джевелеков и Матей Константинов, Велислав Павлов се въплъщава в Емил Борилов - обсебен да следи със скрити камери интимния живот на другите поради манията си за контрол.

Славата връхлита изведнъж Велислав Павлов – именно покрай участието му в "Откраднат живот", но той познава вкуса на големия успех далеч преди това. Участвал е в големи, международни продукции, снимани у нас, където си е партнирал с плеяда знаменитости като Вал Килмър, Жан Клод Ван Дам, Антонио Бандерас, Морган Фрийман и много други. Спомня си и срещите с Том Харди преди той да стане голяма звезда. Намира много сходства и с актьора Робърт Форстър, въплътил се в полицая от култовия филм на Куентин Тарантино – „Джаки Браун”.

"Откраднат живот" се завръща на 26 февруари в ефира на Нова телевизия, а мотото на новия сезон е: "Любовта лекува". Новата болница "Света Анастасия" ще отвори врати за нови лекари и герои, които ще изпитат измеренията на любовта и собствените си убеждения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама