Джанет Джексън тръгва на турне


Джанет Джексън тръгва на турне
Снимка: Getty Images/Guliver

Джанет Джексън обяви, че ще поднови турнето си след близо двугодишно прекъсване. Певицата, която през 2015 г. прекрати обиколката заради бременността си, съобщи тази седмица датите за 56 концерта в Северна Америка по-късно тази година.

В послание до своите фенове 50-годишната Джексън заяви, че е благодарна за своя четиримесечен син Ейса и потвърди раздялата с баща му – катарския милиардер Уисам ал Мана.

"Да, аз се разделих със своя съпруг, в съда сме, а останалото е в ръцете на Бог", каза по-малката сестра на краля на попа Майкъл Джексън.

Певицата беше изключително дискретна по отношение на личния си живот откакто се омъжи за Ал Мана през 2012 г., чиято компания разпространява луксозни марки на Персийския полуостров, а състоянието му се оценява на 1 млрд. долара.

Джексън също така обяви, че променя името на своето турне, което първоначално се казваше "Unbreakable". Сега обиколката, която започва на 7 септември в Луизиана и завършва на 17 декември в Атланта, ще се нарича "State of the World“, като все още не е ясно дали ще има продължение и в Европа.

Все още не са известни причините, по които певицата се раздели със своя съпруг.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама