Джони Деп - най-надцененият актьор


Джони Деп - най-надцененият актьор
Снимка: Getty Images/Guliver

Джони Деп е начело на списъка на 10-те най-надценени актьори в Холивуд за 2016 година, изчисли американското сп. "Форбс”.

Имат се предвид трите най-значими филми, в които Деп е участвал до юни тази година., като основен критерий е съотношението между печалбите от лентата и хонорара на актьора.

Съотношението на хонорара на Деп спрямо печалбата е изчислено на 2,8. Най-голям финансов провал е филмът "Алиса в Огледалния свят”, където при бюджет 170 млн. долара, лентата е донесла 300 млн. печалба.

На второ място е Уил Смит, при когото съотношението хонорар-печалба е 1:5

Трети, с показател 1:6, е Чанинг Тейтъм. Успехът на "Супер Майк XXL" с него в главната роля събра 122 млн. долара при бюджет 14,8 млн. долара, но не успя да компенсира касовия провал на другия му филм "Възходът на Юпитер“. 

Последен в този списък е Брадли Купър със съотношение 1:12,8 на приходите към хонорара. Провал се оказаха "Джой“, който спечели едва 101 млн. при бюджет 60 млн. долара, и "Алоха", който дори не покри разходите за снимането - 37 млн. долара.

В списъка на "Форбс” попадат също Уил Фаръл, Адам Сандлър, Джордж Клуни, Марк Уолбърг, Джулия Робъртс и Леонардо ди Каприо. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама