Джони Деп идва в България


Джони Деп идва в България
Снимка: Joker Media Entertainment

Джони Деп идва в България в ролята си на музикант. 56-годишният актьор, който също така пее и свири на китара, ще го видим на живо заедно с Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith  на 11 септември 2020 година в зала "Арена Армеец".

Супергрупата им Hollywood Vampires е създадена през 2015 г., за да почетат музиката на рок звездите, починали от "излишък" през 70-те години. Името на групата произлиза от The Hollywood Vampires, клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те, който включва голям брой величия в шоубизнеса, като: Джон Ленън и Ринго Стар от The Beatles, Кийт Муун от The Who, Мики Доленц от The Monkees и др.

Суперпродукцията е част от Европейското турне на бандата, което стартира това лято в Германия и ще продължи в Полша, Австрия, Швейцария, Франция, Великобритания, Люксембург, Италия, България, Турция др.

Групата има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти, като Пол Маккартни, Дейв Грол, Джо Уолш и Кристофър Лий.

Първият от тях е едноименният албум "Hollywood Vampires" издаден през 2015, Който има и Delux версия, а вторият носи името "Rise", издаден през 2019 и подкрепен от 3 сингъла: "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Who’s Laughing Now".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама