Джордж Майкъл е оставил 3 неиздадени албума


Джордж Майкъл е оставил 3 неиздадени албума
Снимка: Getty Images/Guliver

Британският певец Джордж Майкъл, който почина в неделя на 53-годишна възраст, е оставил като наследство три албума, които не са издадени, защото ги смятал за несполучливи, пише лондонският в. "Дейли мирър”.

Работните заглавия на албумите са "Trojan Souls", "Extended Plaything" и "White Light". Близък до покойния изпълнител музикант заяви, че певецът е бил изключителен перфекционист и напълно е контролирал издаването на творбите си.

Майкъл е продал около 100 млн. копия на свои записи, което го прави един от най-успешните поп изпълнители в света. 

Част от състоянието му ще бъде наследено от неговите кръщелници. По данни на в. "Дейли мирър“ Джордж Майкъл разполага с общо 105 млн. британски лири (около 130 млн. долара). Приживе той е дарил голяма част от средствата си за благотворителност и самият той е бил доброволец в приюти за бездомни. Сред възможните наследници на певеца са децата на известния английски актьор, музикант и телевизионен водещ Мартин Кемп – синът му Роман и дъщерята Харли Мун. Дял от състоянието на Джордж Майкъл може да отиде и при дъщерята на певицата Гери Халиуел – Блюбел.

Британският изпълнител сър Елтън Джон вероятно ще пее на погребението на Джордж Майкъл. Двамата бяха много добри приятели и през 1991г. Записаха дуета Don't Let the Sun Go Down on Me.

За момента няма определена дата за погребението, но певецът ще бъде погребан до майка си Лесли Панайоту, която почина през 1997г.

 

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама