Елтън Джон отложи концерти заради сватбата на принц Хари


Елтън Джон отложи концерти заради сватбата на принц Хари
Снимка: Getty Images/Guliver

Елтън Джон отложи два концерта в Лас Вегас заради предстоящата сватба на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл, съобщава вестник "Дейли Експрес".

Сватбата на петия в линията за наследяването на британския трон и отвъдокеанската красавица ще се състои на 19 май в параклиса "Свети Джордж" в Уиндзорския замък. В случай, че бе решил да изнесе концертите си в Лас Вегас, музикантът щеше да пропусне това важно за британския кралски дом и цяла Великобритания събитие.

Елтън Джон, който присъства през 2011 г. и на сватбата на принц Уилям и Кейт, трябваше да пее в "Сизър палас" на 18 и 19 май. Сега и двата концерта са отложени.

Сър Елтън беше добър приятел на принцеса Даяна, майката на принцовете Хари и Уилям, познава ги от деца и много би желал да присъства като гост или изпълнител на тържествата. "Това ще бъде прекрасно, толкова го обичам", сподели певецът, отговаряйки на въпрос на вестника дали би желал да пее на сватбата на принц Хари.

По-рано се появиха съобщения, че Елтън Джон може да се откаже от своята кариера. На 25 март той ще навърши 71 години. За своята половинвековна кариера е издал 30 студийни албума, продал е над 300 милиона копия.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама