Емилия Кларк издаде подробности от финала на "Игра на тронове"


Емилия Кларк издаде подробности от финала на "Игра на тронове"
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездата от "Игра на тронове" Емилия Кларк издаде подробности от последния сезон на дългоочаквания сериал, съобщава "Контактмюзик". 32-годишната актрисата заяви, че героинята й Денерис Таргариен и Джон Сноу ще имат "епична" връзка във финалните шест епизода на сагата.

Майката на драконите, както е известна още героинята на Кларк, се събра с Краля на севера в края на седмия сезон на сериала, без и двамата да подозират, че имат роднинска връзка и всъщност са леля и племенник. Британската звезда очаквала с нетърпение сценария на осмия сезон, за да разбере какво всъщност ще се случи с героите.

"Изпратиха ми сценария и го прочетох още същия следобед. След това просто излязох от вкъщи и обикалях безцелно Лондон в продължение на три часа, защото беше толкова епично", споделя Емилия Кларк.

"Героинята ми има най-съвременната връзка в сериала. Те са толкова невероятно еднакви, толкова много неща ги свързват. Той носи със себе си почтеност, която тя не е изпитвала до момента. Затова мисля, че това е една интересна връзка", допълва актрисата.

Звездата признава, че "винаги" се притеснява, че ще разочарова феновете си с внезапните обрати в сериала, но е наясно, че не може всички да са щастливи.

"Искаш всички да са доволни. Но във финалния сезон на всяко шоу има доста разочаровани хора, има спорове между приятели и въпроси "Ти на коя страна си?", подчертава актрисата.

Кларк обаче е категорична, че е "важно" сериалът да приключи докато интересът към него е изключително висок и е на върха. А това определено е така, тъй като над един милиард зрители по цял свят с нетърпение очакват финалния сезон, който стартира на 14 април.

Може би най-поразителният епизод ще бъде този, посветен на Голямата битка при Уинтърфел, в която белите бродници и тяхната армия от мъртви поемат срещу живите, включително Джон Сноу и Денерис Таргариен. Твърди се, че това е най-дългата последователност от битки, която някога е била заснемана – отнела е 11 седмици нощни снимки.

"Този финал е напълно безпрецедентен и безмилостен", казва съпродуцентът Брайън Когман. "Изморително е, но мисля, че ще взриви всички".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама