Ерос Рамацоти се завръща в България през 2019


Ерос Рамацоти се завръща в България през 2019
Снимка: SME

Ерос Рамацоти отново ще посети България през 2019 г. като част от световното турне "Vita ce n`e’". Той ще пее на 3 октомври в "Арена Армеец".

Певецът е считан за един от най-успешните италиански музиканти, а блестящата му кариера продължава повече от тридесет години. Той е издал 14 студийни албума, едно EP, три компилации, три лайв албума и 37 сингъла, а продажбите му надхвърлят 60 милиона в световен мащаб. Музикантът е работил заедно с артисти като Шер, Тина Търнър, Андреа Бочели, Анастейша, Джо Кокър, Хулио Иглесиас, Лара Паузини, Никол Шерцингер и Рики Мартин.

"Vita Ce N’è" е името на предстоящия нов студиен албум на Ерос Рамацоти. Записът ще бъде на пазара на 23 ноември 2018. В подкрепа на албума, стартира и мащабното световното турне на изпълнителя, което започва на 17 февруари 2019 в Мюнхен. По време на турнето, Ерос ще обиколи цели пет континента и ще изпълни песни от новият си албум, както и някои от най-големите си хитове, в едни от най-добрите арени по света, съобщиха от Sofia Music Enterprises.

По време на своето световно турне "Vita ce n`e’", една от най-големите италиански музикални звезди Ерос Рамацоти ще посети и София. Българските фенове на изпълнителя ще имат изключителната възможност да се насладят на концерта му на 3 октомври 2019 г. в "Арена Армеец".

Билети на цени от 50 до 120 лв. ще се продават от 11.00 ч. на 13 септември 2018 г. в мрежата на Ивентим и онлайн на eventim.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама