Филмите, които всяка жена трябва да гледа


Филмите, които всяка жена трябва да гледа
Снимка: outnow.ch

Прекрасни, вдъхновяващи и запомнящи се истории, които само жените могат да усетят. Когато става дума за филми, винаги се чудим какво ново да гледаме.

По-често трябва да се сещаме да поглеждаме назад и да попълваме пропуските през годините и да гледаме филми, които са се доказали във времето. 


1. Живот в розово

Вдъхновяващата история на Едит Пиаф и трънливия път към успеха. Всяка жена трябва да се докосне до историята й, за да разбере, че хубавите неща в живота идват трудно... но накрая всичко си струва.

2. Редник Джейн
Един от малкото филми, които ни показват в действителност какво може да направи човек и докъде стига силата на духа. Филмът съдържа някои незабравими сцени и уроци, които го правят класика.



3. Усмивката на Мона Лиза
Филмът ще ви покаже стойността на достойнството, куражът и смисъла на целите в живота ни. И най-важното от всичко... филмът ще ви покаже, че най-важно от всичко е да се научите да цените себе си.



4. Момиче за един милион долара
История, която няма как да се опише с няколко думи. Сила, мъжка сила, побрана в крехкото сърце на една жена. Да се бориш с цената на всичко, да успяваш, въпреки всички. Невероятна история.



5. Дяволът носи Прада
Любим, любим филм, който ни показва какво правят амбициите и остава на нас да решим струва ли си да жертваш всичко за тях или в живота има по-важни неща от кариерата. Гледа се на един дъх...

6. Пътят на промените
История за едно семейство с две деца, което преживява много кризи в личния си живот. Една любов, която не е никак лесна. Можеш ли да избягаш от проблемите или трябва да се справиш с тях. Тежък, но много силен филм.



7. Кралицата
Филмът разказва за Кралското семействои тежкия период след загубата на принцеса Даяна. Изключително вълнуваща история с много поуки, която разкрива тайните на кралския живот.

8.  Ерин Брокович
Филм за една борба и една жена, която може да покори света. Забележителен филм, който всяка жена трябва да гледа поне няколко пъти в живота си. Учи ни на много, дава ни вяра и може да ни помогне в труден за нас момент.

9. Фрида
Тук нямаме думи... просто го гледайте



10. Яж, моли се и обичай
Противоречив филм, който предизвика изключително много дискусии. За едни е скучен, за други е шефьовър. Истината е, че филмът трябва да се гледа тогава, когато имаш нужда от него. Когато си загубен и не знаеш накъде да тръгнеш сега...



11. Елизабет: Златният век
Още един фантастичен филм за трудния живот на една кралица. Тук историята е малко, филмът ни дава повече храна за размисъл относно живота и нас самите. Много хубава история.



12. Където е сърцето
Един от най-силните филми за любов, които са правени някога. Когато един мъж изостави една бременна жена, трябва да се направи много, да се преживее много и да оцелееш. Много нестандартен поглед на един често срещан проблем.



13. Жана д’Арк
Нетипично предложение, но в никакъв случай не попада тук случайно. Обяснението за това ще си дадете сами след края на филма.



14. Глава в облаците
Името на филма никак не е случайно. То описва състоянието на главните герои - онова чувство, което може да накара Земята да спре да се върти. Далеч от реалността, една история, която ще ви завладее.



15. Елегия
Някои филми са създадени, за да променят. Това е един от тях!



16. Амели
Едва ли има някой, който все още да не го е гледал... но все пак напомняме.



17. Моята седмица с Мерилин
Разкошен филм! Мерилин Монро - една икона, която никога няма да бъде забравена. Всяка минута от филма си струва.



18. Евита
Много добра роля, много добър замисъл и чисто женски смисъл, който трябва да се види.



19. Джия
Ако трябваше да опишем филма с една дума... "забележителен". Шеметният живот на един модел, с който ще се запознаем отблизо. Много поуки и много изводи, които всяка жена може да извади за себе си.



20. Коко преди Chanel
Класика!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама