Финалистите във VIP Brother в звездни дуети


Финалистите във VIP Brother в звездни дуети
Снимка: Нова телевизия

Тази вечер от 20:00 часа по NOVA е големият финал на VIP Brother 2017!

Преди точно два месеца 18 звезди се впуснаха в предизвикателството, наречено VIP Brother, а днес те са само 5. Тото, Марги, Алекс, Джулиана и Мегз преминаха през тежки изпитания, научиха много за себе си, изпитаха силата на характера си, забавляваха се и се обичаха, а днес един от тях ще спечели най-ценната награда – любовта на публиката.

Преди най-важният момент да настъпи обаче, петимата финалисти ще сътворят истински спектакъл за зрителите. Всеки един от тях ще влезе в дует с обичан български изпълнител и ще изпее на живо негова емблематична песен, а градусите на доброто настроение ще се вдигнат както в студиото, така и пред малкия екран.

За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с поп-фолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента "Кой". Заедно с Марги, нейния вечен хит "Оставаме" ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния "Мой стих". Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с "Базука".

След като и победителят в любовния сезон на шоуто напусне Къщата, тя ще остане тиха и празна, но само за два дни, защото още в понеделник в 20:00 часа най-желаните звезди ще я напълнят отново за Big Brother: Most Wanted.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама