Героините на Viasat World на 8 март


Героините на Viasat World на 8 март
Снимка: Viasat World

За 8 март, Viasat World събира няколко впечатляващи жени в ефира на ТВ каналите си Epic Drama, Viasat Explore и Viasat Nature, както и по Viasat History. От изумителното превъплъщение на Рут Уилсън в "Госпожа Уилсън" по Epic Drama, през физическата и психическа устойчивост на спасителките Джейд Тауърс и Ели Фаранда в "Астралийски спасителен отряд" по Viasat Explore до страстта към природата на оксфордския зоолог Луси Кук в "Разговор с животните" по Viasat Nature, ще видим много борбени женски персонажи.

Позната ви от популярния сериал "Аферата", Рут Уилсън е в ролята на предшественичката си Алисън Уилсън, по чиито мемоари е създаден минисериала "Госпожа Уилсън" в маратонно излъчване на трите епизода от 22:00 часа този петък по Epic Drama. Участват още Йън Глен (Game of Thrones), Кийли Хауис (Bodyguard), Фиона Шоу (True Blood).

Действието в "Астралийски спасителен отряд" се развива в региона Уитсъндей в Северен Куинсланд. Австралийският спасителен отряд предприема критични и опасни спасителни мисии, в които една грешка може да причини сериозни физически контузии или финансова катастрофа. Вижте безстрашния дамски дует Джейд Тауърс и Ели Фаранда в маратон на първите пет епизода от поредицата от 19:00 часа по Viasat Explore.

Зоолог, ТВ продуцент, водещ и автор, Луси Кук ще представи "Разговор с животните" от 18:55 часа по Viasat Nature, където цялата вечер на 8 март ще бъде посветена на впечатляващата й работа. Другото й предаване "Удивителни раждания при животните" е от 20:55 часа.

Най-добрият ТВ канал за история на стария континент, Viasat History, ще представи "Жени воини" в три поредни вечери от 18:10, започвайки от 8 март, петък. Военната история изглежда доминирана от мъже. До момента, в който археологически находки и най-новата изследователска работа на един от най-добрите американски професори напълно преобръщат вижданията ни за историята на военното дело и ролята на жените.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама