Хари Стайлс става Джеймс Бонд?


Хари Стайлс става Джеймс Бонд?
Снимка: Getty Images/Guliver

От известно време се носят упорити слухове, че вече се знае кой ще замести Даниел Крейг като Джеймс Бонд. И това няма да е кой да е, ами звездата Хари Стайлс – бивш член на момчешката поп група One Direction и актьор с една-единствена роля в киното – през 2017 година във военната драма "Дюнкерк" на Кристофър Нолан.

Вероятността именно 23-годишният Стайлс да замени Крейг беше загатната от монтажиста на "Спектър" Лий Смит.

"Хари определено може да се справи. Ако наистина искат по-млад Бонд, защо не? Ролята би станала веднага негова. Той е невероятен талант и абсолютно естествен пред камерата", каза Смит в интервю за "Дейли Стар".

"Когато го видиш да играе, може да си помислиш, че пред очите ти стои човек с многогодишен опит. Никога няма да разбереш ,че "Дюнкерк" е бил първият му филм. Аз лично не знаех кой е той. Разбира се, дъщеря ми ми обясни, че няма никой по-известен от Хари Стайлс", пошегува се Смит и допълни, че според него още по-страхотно би било, ако Кристофър Нолан бъде режисьор на следващата част от франчайза за Джеймс Бонд.

"Крис (Нолан) е способен да вкара най-страхотните детайли и да надмине всеки друг режисьор, независимо дали става за Бонд, или нещо друго", изтъкна още монтажистът.

Хари Стайлс не е първата звезда от "Дюнкерк", спрягана за следващия Бонд. Преди него слухове се разнасяха и за колегата му от лентата Том Харди. По-късно Идрис Елба, Том Хидълстън и Деймиън Луис също се присъедениха към потенциалните наследници на Крейг Дейвид за ролята.

Източник: БГНЕС

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама