Шоу

Хю Джакман отказал да стане Джеймс Бонд

  • Хю Джакман отказал да стане Джеймс Бонд
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 07.12.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Пиърс Бросан без съмнение е едно от най-запомнящите се имена, въплъщавали се в легендарния Агент 007 - Джеймс Бонд. До сряда обаче много хора не знаеха, че определен австралийски актьор е получил покана да замести ирландския красавец след оттеглянето му от франчайза и е бил на път да засенчи Броснан.

Оказа се, че става дума за Хю Джакман, който е получил предложение да поеме ролята и да завиши още повече популярността на продукцията, внасяйки свежест и новаторство. За добро или лошо обаче, Джакман е отказал честта, защото е предпочел да се концентрира върху издигането си в кариерата и ролята си на героя Върколака от поредицата "Х-Мен".

""Х-Мен 2" беше на път за започне, когато агентът ми се обади да ме попита дали съм заинтригуван от ролята на Бонд. По онова време сценарият беше твърде откачен и нереален, а аз смятах, че той трябва да е далеч по-реален и изпълнен със смелост. Освен това се притеснявах, че ако работя и по "Х-Мен", и по "Бонд", никога няма да ми остане време за по-различни проекти", разказа актьорът в интервю за списание "Варайъти".

Източник: БГНЕС

 

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.