Иве Мендес идва за първи път в София


Иве Мендес идва за първи път в София

Наричат я "Бразилската Шаде", въпреки че творчеството на Иве Мендес се характеризира със звучене, което се откроява с уникалността си. Тя притежава не само страстен латино вид, но и невероятен талант, както за композиране, така и за изпълнение.

Иве Мендес, заедно с бенд от десет човека, идва за първи път у нас, по покана на 5PT, за да представи пред родната публика на 30 март в зала 1 на НДК новия си албум "Bossa Romantica".

Иве Мендес е един от пионерите на модерното бразилско звучене на международния пазар. Тя става част от ново поколение артисти, създавайки музика, на която не могат да бъдат поставяни етикети по жанр. Мендес има способността да прави по неповторим начин плавен преход между боса нова звучене с влияния на модерен соул, смуут джаз и поп, с оригиналност, която я откроява, като брилянтна и уникална на музикалната световна сцена.

Тя е от малкото бразилски певици днес с такъв невероятно космополитен подход към музиката. Това е и причината, която отваря врати на Иве Мендес на места, на които никога преди не са успявали други бразилски изпълнители, оставяйки нейния характерен отпечатък в Латинска Америка, Мексико, Европа, Азия, Америка и Бразилия. Световният успех на Ive Mendes се дължи на известните ѝ интимни изпълнения на живо, изпъкващи с извънредно индивидуален чар и магнетизъм, които я правят хипнотизираща на сцената.

Певицата издава своя първи едноименен албум през 2002г. с продуцента на Sade - Robin Millar. "Magnetism" е втората колекция на бразилската певица от 2009г., която става двойно платинена в Полша, а в Испания получава златни статуси само за 5 дни. На последния трети албум на Иве, носещ заглавието "Bossa Romantica", ще можете да се насладите на живо в София само след няколко месеца.

Билети за събитието ще намерите в мрежата на Eventim и онлайн на eventim.bgна цени от 40 до 70 лв. Билетите влизат в продажба на 19 януари 2017г. от 10:00ч.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама