Изгониха участник от "Фермата" заради агресия (видео)


Изгониха участник от "Фермата" заради агресия (видео)
Снимка: ПР

Иван Милин бе изгонен от "Фермата: Нов свят" по решение на екипа на предаването. Повод за отстраняването му стана акт на физическа агресия от негова страна към съотборничката му Елизабет Илчева. 

В началото на втората седмица от живота на фермерите в шоуто, напрежението и обидните думи на Иван към Елизабет прераснаха във физическа агресия от негова страна и предизвикаха извънредна ситуацията в риалитито. Шамарът, който Иван Милин си позволи да удари на Елизабет, е безпрецедентен за предаването акт на физическа агресия и нарушава не само правилата на шоуто, но и всички морални и обществени норми, които "Фермата" отстоява. Реакцията на екипа на шоуто да изведе веднага за кратко Бети от чорбаджийската къща, бе последвана от извинение от страна на Милин и напускането му на къщата за през нощта и остро осъждане на поведението му от страна на всички фермери от двата отбора. 

"Виновен съм, поемем си позицията, аз съм мъж", каза при напускането си Иван Милин, който се извини лично на Елизабет за поведението си и призна, че се чувства зле, когато вижда поведението си във видео. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама