Край! БНТ спря "Дързост и красота" заради нисък рейтинг


Край! БНТ спря "Дързост и красота" заради нисък рейтинг
Снимка: Getty Images/Guliver

БНТ спря излъчването на американския сериал "Дързост и красота" преди около месец заради ниска гледаемост и не планира да го показва отново.

"Засега БНТ не предвижда закупуването на нови епизоди от най-дългия телевизионен сериал в света "Дързост и красота". В началото на септември 2018 г. обществената телевизия поднови излъчването му, но тенденцията за спад на зрителския интерес продължи и стана причина за неговото спиране след излъчени 4080 епизода", обясниха от обществената телевизия пред "24 часа".

Оттам казват, че поредицата е била доста успешна преди масовото навлизане на турски и индийски сериали, но последният излъчен от БНТ сезон е бил гледан средно от около 10 000 души на възраст между 25 и 54 години, като формира неефективно ниски стойности на рейтинг от 0,3.

"Дързост и красота" започва да се излъчва по БНТ преди повече от четвърт век – през 1996 г. В навечерието на коледните празници актьорите от сериала се обърнаха със специален поздрав към зрителите на българската обществена телевизия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама