Криско: С книгата ми ще стана мръсен милионер


Криско: С книгата ми ще стана мръсен милионер
Снимка: Хермес

Кристиан Талев – Криско разказа повече подробности за първата си книга – "Пътят нагоре". В препълнената зала "Силует" в хотел "Маринела" в столицата във вчерашната вечер, изпълнителят разказа любопитни подробности за написването на книгата, както и за личния си живот.

"През годините запазих много от нещата за себе си и умишлено не ги споделях в интервюта, за да издам книга и да стана мръсен милионер", заяви на шега Криско пред множеството присъстващи, сред които имаше журналисти, музиканти и много негови фенове.

Изпълнителя предупреди и категорично заяви, че в книгата няма пикантни детайли около неговите 7500 бройки в леглото.

"В изданието ще намерите по-скоро мои лични откровения и размисли, отколкото тайни за сексуалния ми живот", заяви рапърът.

Книгата "Криско: "Пътят нагоре" вече официално е в книжарниците и се радва на огромен интерес. Тя е пълна с впечатляващи истории както за близки хора от живота на звездата, така и с преживявания, свързани със сцената и с факти, които могат да вдъхновят младите български изпълнители. Самата книга е писана лично от Криско, а поводът за издаването й е 10-годишният му юбилей на сцена.

Наскоро рапърът издаде и нова песен, за която споделя, че е "един много специален проект".

В нея има участие и бащата на Криско – Радослав Талев, който е добър китарист. "Благодаря и за инспирацията в текста от Dim4ou, страхотната спойка между мен и Pavell & Venci Venc, както и уникалния клип с режисьор Кирил Киров - Кико!", заяви Криско.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама