Кристиан Костов атакува с нова песен (видео)


Кристиан Костов атакува с нова песен (видео)
Снимка: ПР

Кристиан Костов представи видеото към новата си песен на "The One". Новият проект е първият за него на английски след второто място на "Евровизия" с "Beautiful Mess".

"The One" е специален подарък за феновете на младия изпълнител, които той счита за за най-голямото си вдъхновение.

Композицията и текстът са дело на Кристиан, брат му Даниел и жената до брат му - Мария. Продукцията на песента младият екип поверява на независим продуцент от Украйна, с който се запознават в Киев. Кристиан споделя, че много от неговите приятели са го предупреждавали, че Украйна може да е опасна дестинация за един млад човек, роден в Москва. Българският изпълнител обаче е категоричен, че никога не е имал притеснения по време на престоя си в Киев и дори е създал много приятели".

Новата година ще бъде натоварена за Кристиан. На 17 януари в Грьониген, Холандия ще се проведе церемонията по връчването на European Border Breakers Awards. Кристиан ще е първият български изпълнител с такава награда, която се връчва на артисти, прекосили музикалните граници на Евровизия и стартирали международна кариера през изминалата година.

Българският изпълните работи и по съвместна песен с друга звезда от Евровизия 2017 - норвежкия музикален продуцент и изпълнител Jowst. Първият международен албум на Кристиан Костов се очаква тази пролет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама