Шоу

Кристиан Костов пусна дует с норвежец (видео)

  • Кристиан Костов пусна дует с норвежец (видео)
    Дата: Снимки: БНР
Дата: 13.03.2018 Снимки: БНР
Iwoman.bg

Кристиан Костов представи новия си сингъл "Burning Bridges". Парчето е колаборация с норвежкия музикален продуцент JOWST.

Това е първата колаборация на Кристиан Костов след участието му в Евровизия 2017 в Киев. Там той достигна до второ място с песента "Beautiful Mess". В конкурса участва и JOWST, който завърши на 10-то място във финала.

"Burning Bridges" съчетава силно и емоционално вокално изпълнение с модерния в момента EDM и Future House звук. Песента е дело на Кристиан и JOWST, заедно с популярния норвежки изпълнител Jesper Jenset.

Кристиан казва за песента: ""Burning Bridges" е песен, в която познавам себе си и разказва за това как трябва да се пречистим и да се фокусираме върху най-ценните неща в живота си".

В края на януари Костов стана първият българин, носител на наградата за дебютиращи европейски изпълнители, добили голяма популярност извън границите на собствената си държава. Българският изпълнител получи и голямата награда на Европейските музикални награди - Изборът на публиката. Дебютният синглъл на JOWST "Grab The Moment" се превърна в един от най-голямите хитове в Норвегия за 2017.

JOWST разказва за проекта: "Доста неща се случиха през 2017. Работя много над нова музика и колаборацията с Кристиан е точно това, което търсих. Трябва да "изгоря" определeни мостове в живота си за да мога да правя музиката, която обичам. Надявам се, че тази песен ще мотивира и други хора да го направят. Да върнат контрола над живота си."

 

 

 

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.