Кристиан Костов с дебют на три езика


Кристиан Костов с дебют на три езика

„Не си за мен“ е заглавието на сингъла, с който Кристиан Костов, детето-чудо от четвъртия сезон на X Factor, дебютира в петък, 7-и октомври. Талантливото момче с българска кръв първо покори публиката в Русия, където стана финалист в “The Voice Kids” (Голос Дети), а само година по-късно емоционалните му изпълнения го превърнаха във фаворит както на тийнейджърите, така и на по-зрялата публика в България, която го подкрепяше до самия финал на най-успешния музикален формат у нас Х Фактор.

Първият солов проект на Кристиан има естествен потенциал за успех и извън България. Затова продуцентите на 16-годишния изпълнител са приготвили и английска и руска версия. Английското заглавие на парчето е “You Got Me Girl”, а руското „Ты Мой Огонь“. Песента е писана за Кристиан от хитмейкъра и музикален продуцент на британския X Factor Рей Хеджис заедно с Найджъл Бътлър и Айзък Евънс. Българският текст е дело на хип-хоп звездата Venci Venc’, а руският на Вадим Булаев и брата на Кристиан – Даниел Костов.

 Концепцията за голяма част от кадрите и хореографията, изпълнявана от Кристиан и екранната му партньорка, са на хореографа Милен Данков, а режисурата е поверена на Васил Стефанов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама