Лара Фабиан се завръща в София с нов албум


Лара Фабиан се завръща в София с нов албум
Снимка: Getty Images/Guliver

Дългоочакваният нов албум на Лара Фабиан "Camouflage" е почти готов и се очаква да излезе през есента на 2017, а заедно с това да стартира и световното турне на звездата изпяла "Je T’aime", "Je suis Malade," "Adagio" и много други. В София, певицата ще пристигне на 27-и март 2018, където в Зала 1 на НДК ще представи най-големите си хитове и песни от новия си албум.

Билетите тръгват в продажба от 12 май, като самата певица е приготвила и няколко изненади за вярната си българска публика. Първите 100 билета са на промоционална цена, а всеки закупил билет за концерта ще получи албума "Camouflage" малко преди концерта на 27 март, лично от екипа на Лара Фабиан.

Албумът "Camouflage", който се очаква да се появи и в България през есента на 2017, ще бъде първият от десетилетие, изпълнен на английски, и е очакван с огромно нетърпение от феновете на Лара по света.

"Camouflage" е създаден по текстове и композиции на самата Фабиан в сътрудничество с Moh Denebi и Sharon Vaughn, а първият сингъл от албума се очаква да се появи през това лято.

Турнето ще пътува с грандиозна продукция и много визуални елементи, а сетлиста ще включва нова музика, но и най-доброто от останалите албуми на Лара Фабиан.

Билети за концерта ще намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg на цени от 59 до 159 лева.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама