Любими герои умират в новия сезон на "Игра на тронове"


Любими герои умират в новия сезон на  "Игра на тронове"
Снимка: Instagram

Създателите на сериала "Игра на тронове" съобщиха, че в заключителния сезон ще загинат много герои, станали любими на зрителите, пише порталът "Варайъти".

Екипът обеща, че последният сезон няма да разочарова поклонниците си.

"Това бе много важен период в живота и кариерата ни. Актьорите бяха поразени не само от това, че героите им ще умрат, но и и от това как ще срещнат смъртта си", обяви Франческа Орси, която е старши вицепрезидент на медийната компания HBO. Тя разказа за 20-минутните аплодисменти след като членовете на снимачните екипи се запознали със сценария и за сълзите в очите на всички.

Началото на излъчването на последния сезон се очаква през 2019 година.

По-рано тази година стана известно, че създателите на телевизионния сериал "Игра на тронове" Дейвид Беньоф и Дейвид Уайс ще напишат сценарий и ще продуцират нова серия от филми за вселената на "Междузвездни войни". Филмите ще вървят отделно от сагата за семейството на Скайуокър и наскоро обявената трилогия, върху която работи Райън Джонсън.

Беньоф и Уайс вече съобщиха, че за тях е голяма чест да работят за "Междузвездни войни". Те добавиха, че започват работа веднага, след като свършат снимките на последния сезон на "Игра на тронове".

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама