Любо Киров и Свилен Ноев - специални гости на концерт на Нина Николина

  • Любо Киров и Свилен Ноев - специални гости на концерт на Нина Николина
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 25.03.2019 Снимки: ПР
Iwoman.bg

Любо Киров и Свилен Ноев са специални гости във втория концерт "Нина Николина Live" на 29 март в Sofia Live Club.

Нина Николина и Свилен Ноев ще представят акустично изпълнение на хит сингъла на група Остава – "Мъничко човече" преплетено с "Руфинка болна легнала". С емблематичното име на българската поп и рок сцена Любо Киров в дует с Нина Николина ще чуем "Море пиле, славей пиле" в аранжимент на етноджаз формацията.

Проектът "Нина Николина Live" е с неподражаем стил, който включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

Нина Николина

"С проекта "Нина Николина Live" си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други", споделя изпълнителката.

На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти - Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев - клавишни, Таня Първанова - вокал. Концертът е с ефектна мултимедия.

Билети на предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена 15 лева и на входа в клуба в деня на концерта 20 лева.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.