Любо Киров представя нов албум на лятно турне


Любо Киров представя нов албум на лятно турне
Снимка: ПР

Любо Киров ще представи новия си албум "Както преди" с мини турне в страната.

Певецът ще се качи на сцената заедно с Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2 бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).

Концертите от лятното турне ще се проведат на 15 август в Бургас, 16 август във Варна, 4 септември в Русе и 5 септември във Велико Търново в летните театри на градовете. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и на касите на Операта в Бургас, Летния театър във Варна, Арена Русе и Туристическия информационен център във Велико Търново.

"Този албум е посветен на най-важните неща в живота и истинските ценности, които трябва да са водещи за всеки на чело с любовта първо към самия него. Основното и най-ясно послание във всяко парче е за посоката на човек към себе си", сподели Любо Киров.

"Още от теб", "Ти можеш", "Всички пътища водят към теб" и "Целият живот си ти" са само част от новите хитове на изпълнителя, на които публиката ще има възможност да се наслади по време на концертите.

Албумът "Както преди" е създаден само за 4 дни, съвместно с маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Освен, че е изпял всички вокали и беквокали, Любо Киров е записал и барабаните, които ще бъдат изсвирени пред феновете от Калин Вельов.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама