Мадона се разгневи заради биографичен филм


Мадона се разгневи заради биографичен филм
Снимка: Getty Images/Guliver

Мадона е била разгневена от новината, че холивудско студио планира да заснеме без нейното съгласие биографичен филм за ранните й години в Ню Йорк, опитвайки се да пробие в музикалния бизнес.

"Никой не знае това, което аз знам и това, което съм видяла. Само аз мога да разкажа историята си", написа в социалната мрежа Instagram Материалното момиче. "Всеки друг, който се опита, е шарлатанин и глупак. Търсенето на незабавно възнаграждение без труд. Това е болест в обществото ни", продължи тя.

Nobody knows what I know and what I have seen. Only I can tell my story. 📚Anyone else who tries is a charlatan and a fool. 🤡. Looking for instant gratification without doing the work. This is a disease in our society. ✍️🙃

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 25, 2017 at 10:26am PDT

Озаглавен "Руса амбиция" ("Blond Ambition") по едноименното турне на мадона от 1990 г., сценарият на филма е дело на авторката Елиз Холандър. В описанието на сценария се посочва, че филмът се фокусира върху живота на Мадона в Ню Йорк в началото на 80-те, докато тя се опитва да се справи с личния и професионалния си живот.

Родена като Мадона Луиза Чиконе 58-годишната звезда е работила в ресторант от веригата за понички "Дънкин донътс" на "Таймс скуеър", опитвайки се да направи своя пробив, преди да издаде първия си албум през 1983 г. Въпреки че оттогава самата тя е участвала в много филми като "Евита", "Отчаяно търся Сюзън" и "Кое е това момиче", Мадона никога не се е впускала в автобиографични продукции.

В същото време сценарият на Холандер миналата година оглави т. нар. "черен списък" на Холивуд, в който автори на филми гласуват за любимия си сценарий, които са достъпни, но по тях не е започнало снимането на филм. Според Hollywood Reporter студията "Юнивърсъл" са се спрели на сценария. Съпродуцент на "Руса амбиция" най-вероятно ще бъде Майкъл де Лука, който е продуцент на филмите "50 нюанса сиво" и "Социалната мрежа".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама