Маги Джанаварова и Нора Караиванова с общо парче


Маги Джанаварова и Нора Караиванова  с общо парче

Младите певици Маги Джанаварова и Нора Караиванова представят първия си съвместен проект, който носи интригуващото заглавие "DIVA".

Историята на песента започва още преди две години с идеята тя да бъде трио. В последствие обаче, Маги Джанаварова и Нора Караиванова решават да реализират "DIVA" като дует и започват работа по аранжимента на парчето с Васко Иванов – Dexter и Бисер Иванов.

"Ние сме близки приятелки в живота, особено през последните 9 години. На първо място сме приятели, след това колеги. В бизнеса винаги има конкуренция и ние я изпитваме една към друга, но по този начин си помагаме да се изграждаме като артисти,  всяка се стимулира от успеха на другата. Решихме, че е време да дадем част от енергията на приятелството си и в музиката. Надяваме се, че първият ни съвместен проект ще се хареса на почитателите", споделят изпълнителките.

Видеото на "DIVA" е дело на режисьора Виктор Антонов – Rikk. Новото парче е по музика и текст на Нора Караиванова, за която "DIVA" е първи проект като самопродуциращ се артист.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама