Майк Тайсън вече пристигна в България


Майк Тайсън вече пристигна в България

Тази вечер от 20.00 часа в най-известната Къща ще влезе една истина световна знаменитост. Железният Майк Тайсън се присъединява към звездната компания, за да стане част от юбилейния сезон на шоуто, а първите реакции на Съквартирантите от епичната среща ще проследим на живо в ефира на NOVA. Легендарният спортист вече пристигна в България, а на летището беше посрещнат от група фенове, на които той с усмивка раздаде автографи.

В живото предаване на VIP Brother тази вечер ще видим и първата нощ на пациентите в лудницата на Big Brother. Съквартирантите, които повярваха в детективските си способности и разконспирираха тайната мисия на Борислав и Емануела, бяха изненадани и преместени от луксозната Къща в ужасните условия на лудницата. Довечера ще видим как първоначалната еуфория и радост бързо ще преминат в скандали и непоносим дискомфорт за някои. Глория и Лара ще прекрачат границата на добрия тон и още от първата вечер лудницата ще се разтърси от скандали и размяна на обидни епитети. Един от пациентите няма да издържи на дискомфорта и ще пожелае да се върне в Къщата, а дали Big Brother ще задоволи исканията му и каква цена ще трябва да плати той, ще разберем още довечера.

Настроенията в Къщата също ще бъдат противоречиви. Дали увлечени от приключилата си тайна мисия, или наистина хлътнали един в друг, Борислав и Емануела ще признаят пред Big Brother, че се харесват. Жана пък ще обяви открита война на Явор и ще му обещае да направи всичко възможно да го победи в предаването.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама