Местят концерта на Наталия Имбрулия


Местят концерта на Наталия Имбрулия

Променя се мястото на концерта на очарователната австралийка Натали Имбрулия. Поради закъснение на някои довършителни работи в клуба и в интерес на максималния комфорт на феновете, Music Jam мести шоуто в концертната зала на Централен Военен Клуб, бул. "Цар Освободител“ 7.

Изборът бе направен, защото тази зала предлага не само отлична акустика, централна локация и луксозна обстановка, но и възпроизвежда максимално близко структурата на клуба. По този начин всички закупени билети ще важат без презаверка. За съжаление, не може да бъде предложена резервация за конкретни маси. Компетентни стюарди ще ви помогнат да намерите местата си.

След няколкогодишна музикална пауза Натали се завърна през 2015 г. с нов албум - "Male" (2015), който представи много интересна колекция от кавър версии на вдъхновявали я мъже-вокалисти, сред които са Робърт Смит от "Кюър“, Пит Тауншенд, Том Пети, Нийл Йънг и Кет Стивънс.

"Male" e петият студиен албум на Имбрулия и вече пожъна много топли оценки от критици и фенове в целия свят. Тази година тя обяви и голямо европейско акустично турне, което стартира на 22 април в Москва и до края на май ще обиколи целия континент, включително големите музикални градове като Берлин, Милано, Париж и Лондон.

Интересното е, че въпреки че програмата ще включва песни от целия й каталог, акцентът ще е върху по-интимното, клубно звучене и за целта са избрани по-малки зали, позволяващи пряк контакт с публиката.

"Толкова се вълнувам, че отново тръгвам на турне - споделя самата Натали – и избрах тези по-малки зали като моето "благодаря" към феновете, които ме подкрепят вече толкова години. Обичам тази интимна атмосфера, в която сякаш мога да пея лично за всеки един фен и усетя реакцията му”, споделя Натали. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама