Наградите на MTV - Минаж и Суифт се сдобриха, Уест ще става президент


Наградите на MTV - Минаж и  Суифт се сдобриха, Уест ще става президент
Снимка: Getty Images/Guliver

Тейлър Суифт триумфира на Видео музикалните награди на MTV, които бяха раздадени вчера в Лос Анджелис.

Певицата грабна 4 отличия - за най-добро поп видео и най-добро видео на изпълнителка за "Blank Space" и за видео на година и най-добро сътрудничество за "Bad Blood" с участието на рапъра Кендрик Ламар.

Вчера Суифт и Ники Минаж се помириха. Тейлър, която вече бе получила две награди час след началото на церемонията, се присъедини на сцената към Ники Минаж за откриването на церемонията за връчване на наградата. Двете заедно, облечени с кървавочервени рокли, изпяха песента "Bad Blood".

Футуристичният клип, в който се появяват рапърът Кендрик Ламар и актрисата Лена Дънам, се състезава за най-доброто видео на годината. Песента се свързва с двойка, при която лудата любов отстъпва на враждебност.

Суифт, чието видео "Blank Space" вече обра наградите за най-добро женска видео и за най-добър поп клип, бе разменила няколко наострени туита с Минаж след публикуването на номинациите за наградите VMA.

Рапърката се бе оплакала, че само най-слабите певци са имали шанса да видят своите видеоклипове номинирани за най-добро видео на годината. В неделя вечерта обаче Минаж получи наградата за най-добро хип-хоп видео – това към песента "Аnaconda".

Като се качи на сцената, за да получи наградата си, тя се захвана с Майли Сайръс, като се оплака от думите й в "Ню Йорк Таймс", където Сайръс заявява, че тези, които познават Минаж, знаят, че тя "не е много учтива”.

"Сега да видим тази мръс…ца, която имала какво да каже за мен пред медиите”, обяви Минаж. Майли Сайръс подскочи в отговор, като прехвърли вината на репортерите. "Ние всички даваме интервюта, ние знаем как те манипулират нашите думи".

Майли Сайръс, която беше водеща на наградите, се показа в неделя с тоалети кой от кой по-екстравагантен, като премина от минипола, украсена с помпони, към рокля като кристален полилей, която скриваше гърдите й само с две сребърни ленти.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ТОАЛЕТИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ ТУК!

Марк Ронсън получи наградата за най-добър мъжки видеоклип към песента си "Uptown funk", в който Бруно Марс пее и танцува дяволски танц насред улицата.

Сред запомнящите се моменти беше и изявлението на Кание Уест, че ще се кандидатира за президент на САЩ през 2020 година.

"Реших да се състезавам в президентската кампания през 2020 година”, заяви американският рапър при получаването на наградата Vanguard за цялостната си кариера. Преди това той се впусна в дълга реч, като твърдеше, че е готов „"да умре за изкуството”, декларирайки, че никога няма да разбере „как функционират вечерите на наградите” и че "изкуството не винаги е учтиво”. Той добави: ”Някои ще се запитат дали не съм пушил (трева, бел ред.), преди да дойда. Отговорът е да”.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама