Нели Петкова излива болката си в ново парче (видео)

  • Нели Петкова излива болката си в ново парче (видео)
    Дата: Снимки: Нели Петкова Facebook
Дата: 26.03.2020 Снимки: Нели Петкова Facebook
Iwoman.bg

Поп певицата Нели Петкова представи новия си англоезичен проект -  песента "Broken" и видеото към нея.

В "Broken" виждаме изпълнителката в нова светлина – парчето е в стил R&B. Нели споделя, че за нея е било огромно удоволствие да работи с едни от най-добрите в този стил музика. В създаването на "Broken" певицата си сътрудничи с носителя на "Грами" - музикалния продуцент David "Swagg R’ Celious" Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019 г. (за албума на певицата H.E.R. - бел. ред.). Също така той получи още 5 номинации "Грами" през 2020 г.

"Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започна с "Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб…". Тези думи ме докоснаха дълбоко. По това време бях в мрачен емоционален момент от живота си и песента резонира с мен. "Така се чувствам в момента", казах на Swagg, и искам да пея за това. Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си. Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално. Общуването е ключът към щастието!"

След няколко онлайн сесии чрез Skype, обменяйки идеи за текста, е готов и окончателният вариант на "Broken".

Видеото на песента улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня. Режисьор на клипа е Muyinza Kasirye. "Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално."

Посланието на песента кореспондира и с трудната ситуация, в която се намира светът в момента. "Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си", казва Нели.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.