Нешка Робева представя нов зрелищен спектакъл за добра кауза


Нешка Робева представя нов зрелищен спектакъл за добра кауза
Снимка: ПР

Известната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева ще зарадва почитателите си с нов спектакъл. Той се казва "Няма такова шоу" и в него участват танцьорите от "Нешънъл арт" и възпитаничките на клуб по художествена гимнастика "Левски".

Зрелищното представление ще премине през няколко български града. Първата спирка е Русе на 9 декември от 18:00 и 20:00 часа в ДТ "Сава Огнянов". Билети може да закупите на касата на театъра.

След това софиянци ще гледат спектакъла на 11 и 12 декември от 20:00 часа в Зала 1 на НДК. Билети на касата на НДК и eventim.bg.

На 14 декември "Няма такова шоу" гостува на град Бургас от 19:00 часа в Спортна зала "Младост". Билети на касата на НХК и eventim.bg.

На 15 декември ще са в Пловдив от 19:00 часа в Спортен комплекс "Сила". Билети на касата пред Общината и eventim.bg.

Варненци ще гледат представлението на 19 декември от 19:00 часа в Дворец на културата и спорта. Билети на касата на ДКС и eventim.bg.

В една от залите на "Герена" - в Клуба по художествена гимнастика (КХГ) "Левски", младите гимнастички, провеждат своите балетни занимания. В един момент нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци...

Появяват се и гостите...

Всички са учудени, какво става?

Станало е това, което никога?! не се е случвало в нашата зала - поредното недоразумение.

Променен е часът на генералната репетиция за Коледното празненство... И както винаги - всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, в който участниците използват най-силното си оръжие. Докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите, са меко казано стреснати, от темпераментната разправия...

Възцарява се тишина, едва, когато една от най-малките гимнастички издига глас и запява, а съотборничките ѝ заиграват между краката на по-големите. Всички аплодират, но редът вече не може да бъде възстановен.

В артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди... Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на най-титулувания клуб по художествена гимнастика в света - "Левски".

Само "Левски"! Без до него да се перчат имената на бивши величия...

Няма такова шоу!

Не е имало и не може и да има. Защото нито програмата, нито участниците могат да бъдат копирани.

Лили Иванова и Васко Василев също подкрепиха Нешка Робева в новото й начинание.

"Успех от цялото ми сърце на г-жа Нешка Робева и талантливите й момичета от Клуб по художествена гимнастика "Левски". Благодаря за избора на песента “Стъклени стени" по музика на Красимир Гюлмезов и текст на Явор Кирин в спектакъла "Няма такова шоу". Успех! Успех! Успех!" - така коментира лично Лили Иванова.

"За мен е чест и истинско удоволствие да кажа "да" на поканата на г-жа Нешка Робева и да се включа в подкрепа на момичетата от Клуб по художествена гимнастика 'Левски'", сподели Васко Василев.

 

* Събраните средства от продажбата на билетите за "Няма такова шоу" ще бъдат дарени на клуб по художествена гимнастика "Левски".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама