Невероятната Сара Брайтман идва в България


Невероятната Сара Брайтман идва в България
Снимка: Getty Images/Guliver

Феноменалната Сара Брайтман идва за концерт в България на 20 октомври 2019, в Зала 1 на НДК.

Прочута със своя диапазон от три октави и с инициирането на класическото кросоувър музикално движение, певицата има над 30 милиона продажби по целия свят. Като единственият артист, който едновременно оглавява класацията на Billboard и за класическа, и за денс музика, Брайтман е носител на повече от 180 златни и платинени награди в над 40 държави.

Тя е известна и с запомнящото се участие в The Phantom of the Opera, а дуетът й с Андреа Бочели, "Time To Say Goodbye" се превръща в международен успех. Всеки един от албумите на изпълнителката - "Eden", "La Luna", "Harem" и "Symphony" оглавява световните музикални класации и е придружен със световно турне. Тя е участвала на престижни събития като Концертът в памет на принцеса Даяна през 2007, Олимпийските игри в Барселона през 1992 и Олимпийските игри в Пекин през 2008.

На 9 ноември 2018, Сара Брайтман издаде своят дългоочаквам петнадесети студиен албум, "HYMN". Това е първият студиен запис на мултиплатинената номинирана за "Грами" изпълнителка, след международния номер едно "Dreamchaser" от 2013.

Мистичното и извисено звучене на "HYMN" е подчертано с едноименната песен – написана от английската прогресив рок банда Barclay James Harvest. Включена е и нова интерпретация на култовият дует на Брайтман с Андреа Бочели, "Time To Say Goodbye", с нов текст, който самата тя е написала, за първи път изпят на английски.

Световното турне "HYMN: Sarah Brightman In Concert" постави началото си в Южна Америка и ще включва над 125 концерта, на пет континента през 2018 и 2019 година. За него, тя казва, че феновете трябва да "очакват неочакваното!".

Билетите за концерта на Сара Брайтман ще бъдат на цени от 70 до 150 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на eventim.bg.

Продажбата им стартира на 11 декември (вторник) 2018 г. от 10:00ч.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама