Новото предложение на Heineken® стартира със съвместна инициатива със Spark


Новото предложение на Heineken® стартира със съвместна инициатива със Spark
Снимка: Heineken

През май Heineken и Spark се обединяват в съвместна кампания „Нула вредни емисии - 0% алкохол“. От 03 май до 03 юни всички шофиращи електромобилите на Spark ще получат възможността да опитат Heineken 0.0 – безалкохолна бира след своето пътуване. В активацията участват селектирани автомобили на Spark и са на разположение на всички, които умеят да се наслаждават на придвижването с автомобил с уважение към себе си и природата, но не желаят да се откажат от насладата на освежаваща бира.

Така освен безшумно и екологично пътуване, потребителите на Spark получават и възможност да опитат охладен Heineken 0.0, зареден в хладилна чанта в багажника на автомобилите.

Heineken 0.0: страхотен вкус, натурални съставки.

100 % истински и 0 % алкохол.

В отговор на световната тенденция към балансиран и здравословен начин на живот идва предложението на глобалния бирен бранд с Heineken® 0.0 – безалкохолна бира. Heineken 0.0 предоставя поводи за консумация по всяко време на деня и е отговор за информирания и умерен почитател на бира, който умее да се наслаждава на малките удоволствия в ежедневието си.

Heineken® 0.0 и Spark се обединяват в съвместна инициатива „0/Нула вредни емисии. 0% алкохол“. Кампанията цели да обедини усилията на двете марки в опазването на околната среда и в подкрепа на умерената и отговорна консумация на алкохол. По този начин двете компании се обръщат към всички, които искат да се наслаждават на шофирането по щадящ природата начин, за да намалят въглеродните емисии в града, както и към тези, които искат да консумират отговорно.

Spark е платформа от ново поколение за споделено пътуване с електромобили. Услугата позволява на потребителите да намерят, резервират и наемат електрически автомобил през мобилния си телефон, за период от няколко минути, часа или няколко дни. След използване на услугата, автомобилът се освобождава в някоя от посочените в приложението зони: "синя" или "зелена" зона, безплатна за електрически превозни средства, основни бизнес хъбове, големи търговски центрове и част от кварталите Младост, Изток, Изгрев, Дианабад, Студентски град и други.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама