Орлин Павлов с първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК


Орлин Павлов с първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК
Снимка: Facebook

Орлин Павлов ще се качи на сцената в Зала 1 на НДК за първия си голям самостоятелен концерт "Още малко...". Това ще се случи на 1 октомври 2018 г. - Световен ден на музиката, от 20:00ч.

За всички фенове и почитатели, изпълнителят с най-пленителна усмивка ще представи за първи път на живо новия си албум, по който работи в момента и също ще носи името "Още малко...". 

Орлин обяви събитието на връх рождения си ден (23 април) с видео в социалните мрежи, на което благодари за отправените му пожеланията за празника и сподели, че иска да отговори на цялата тази любов с този важен за него концерт в Зала 1 на НДК. Коментира още, че избраната дата не е случайна – Световен ден на музиката, първи самостоятелен голям концерт на тази сцена и първи самостоятелен албум. А относно името на новия албум, казва, че с него си пожелава: "Още малко... приятели, любов, късмет, изкуство!" Във видеото се вижда и огромна торта във формата на билет, подарък от негови близки приятели. 

Сподели с твоите приятели

Концертът и албумът носят името на едноименното парче, изпълнявано от Орлин в телевизионния сериал "Скъпи наследници". В него той е и в амплоато на актьор и играе главна роля.  

За да е пълна емоцията и преживяването на 1 октомври, Орлин Павлов вече подготвя безкомпромисно шоу заедно с едни от най-добрите български музиканти - Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара), DJ Stephan Love.

Билетите за концерта на Орлин Павлов вече са в продажба в мрежата на Еventim.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама