Отменят концерта на Rag’n’Bone Man в София


Отменят концерта на Rag’n’Bone Man в София
Снимка: SME

Тъжна новина за всички фенове на Rag'n'Bone Man. Концертът на британската супер звезда, който трябваше да бъде на 9 май в зала "Универсиада", няма да се състои.

Рори Греъм, както е истинското му име, отменя своето турне в Балканския регион, включващо градовете София, Скопие, Белград, Солун и Истанбул.

Организаторите на събитието в българската столица "София Мюзик Ентерпрайсис" и Live Nation посочиха в официално изявление, че отмяната на турнето му се дължи на "непредвидени обстоятелства" и че за момента не е ясно дали ще бъдат насрочени нови концерти.

Закупили вече билети за събитието му обаче ще могат да получат своите пари обратно от 15.01.2018 година до 09.07.2018 година. Билетите ще могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени - в съответния офис на Eventim или TicketPro. Тези, които са платили онлайн билетите си, пък ще получат дължимата сума по банков път.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама