Шоу

Парти машина на времето

  • Парти  машина на времето
    Дата: Снимки: Музейко
Дата: 09.10.2017 Снимки: Музейко
Iwoman.bg

Могат ли възрастните да се забавляват без деца в детски научен център? Случва се рядко, но е напълно възможно, дори ужасно вълнуващо. Доказателството? Научните партита в Музейко - единствени по рода си вéчери в пространството на детския научен център, посветени на забавления за големи: наука, музика и танци от вчера, днес и утре.

Този месец ни очаква петото Science Party, вдъхновено от разказите на всички, пътували във времето. Абсолютна величина ли е времето? Можем ли да се върнем назад в миналото или да погледнем напред в бъдещето? Ще разберем, ако се качим в машината на времето, за да предизвикаме порасналите деца в себе си на петък 13-ти в Музейко.

Какво ни очаква на "Science party: машина на времето" из пространствено-времевия континуум в Музейко? Епохален куиз с награди, в който ще можем да тестваме познанията си за различни епохи. Астрономически наблюдения от покрива на Музейко в компанията на истински физици от плът и кръв. Научни лекции за процесите на стареенето и за пътешествието в дебрите на науката за Земята. Танци във времето с костюми от любима епоха. Артработилница за Steampunk в бижута от миналото и бъдещето. Музика от Ясен Згуровски.

Облечи се по последна мода от епоха по избор и ела в Музейко на 13 октомври, петък! Целият ще бъде наш, на порасналите деца, от 19:30 до 01:30 след полунощ!

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.