Pavell & Venci Venc’ x DARA с ново общо парче (видео)


Pavell & Venci Venc’ x DARA с ново общо парче (видео)
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Година след първата колаборация на Pavell & Venci Venc’ x DARA, наречена "Срещу мен", тримата вадят втори съвместен проект със заглавие "Хотел 5 звезди". Тримата си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел.

Видеото на "Хотел 5 звезди" е възложено на Павлин Иванов – Bashmotion, а зад камерата е един от най-добрите оператори у нас - Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен внимателно за три от най-колоритните артисти в родния музикален бизнес и за техните видения – в него е визуално приютен петзвездният хотел на Pavell, Venci Venc’ и DARA.

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти – мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го превръща в музеен експонат, а Дара е опасна и цветна енергия.

Вижте видеото:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама