Пламен и Иво пуснаха първата си балада (видео)


Пламен и Иво пуснаха първата си балада (видео)
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Излезе новият проект на дуото Пламен и Иво. "Заради нея" е първа балада за двамата братя, които се превърнаха в тийн идоли още по време на участието си в третия сезон на X Factor. След края на формата те се наредиха сред най-успешните млади изпълнители с хитове като "2х2" (с Pavell & Venci Venc’), "24/7", "Не ти мисля зло" (с Михаела Маринова), "Няма да си тръгнеш с друг" (с DARA и Pavell & Venci Venc’) и излезлия само преди два месеца "С ръка на лице".

"Винаги сме искали да направим балада, просто изчаквахме най-подходящия момент да покажем лиричната си страна. Идеята за песента ми дойде спонтанно през лятото, буквално докато се разхождах на плажа. Изсвирих и записах основните акорди на припева в едно приложение на телефона и после веднага ги пуснах на Иво. Направихме сурово демо, а през есента развихме парчето заедно с Pavell & Venci Venc’. Те написаха и текста, който всъщност разказва моя лична история", споделя Пламен.

"Феновете ни отдавна чакаха да пуснем песен с по-баладично звучене и още като я завършихме, решихме да бъде подарък за тях в Деня на Св. Валентин. С продуцентите ни за първи път се доверихме на режисьора Петко Андонов и колегата му Стефан Маринов-Buddubbaz, които успяха да създадат точно онова, което искахме – семпло, стилно черно-бяло видео, което да отразява емоцията на парчето", допълва Иво.

Екранната партньорка на изпълнителите във видеото е Йоана Кирчева, колега на Пламен от класа на проф. д-р Ивайло Христов в НАТФИЗ и една от младите звезди на сериала "Полицаите от края на града", който стартира по Нова телевизия през март.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама