Поли Генова с обръщение към Г-н Президент (видео)


Поли Генова с обръщение към Г-н Президент (видео)
Снимка: H2H Communications

Поли Генова е готова с новата си провокация – парче и видео с многозначително заглавие. Песента се казва "Г-н Президент" и от броени часове вече звучи в ефира.

Парчето е посветено на онзи арогантен тип мъже, които се мислят за "Г-н Президент" в живота на жените.

"Посланието е отново да върнем кавалерството. Много ми се иска пак да има внимателни мъже, които да демонстрират отношение към дамите, защото джентълмените са на изчезване", разказа Поли Генова. Тя призна, че със заглавието на песента прави и леко намигване към политическата класа, а на финала завършва с "Г-н Президент, аз съм Поли".

В новия клип Поли се превъплъщава в умела актриса, която води двойствен живот - през деня е сервитьорка в кафене, а през нощта осуетява плановете на лошите със своята банда от луди мацки. Много настроение с екшън сцени, бързи скорости и осуетен обир са в сюжета на историята, която дава всички заявки за висококачествена видеопродукция.

Само за половин ден на Поли й се налага да научи цялата хореография, която трябва да изпълни в клипа. Признава, че заради стартиралите снимки на пети сезон на "Гласът на България" не й остава никакво време. "Доста е напечено положението по време на снимките, отношенията между треньорите са много драматични, правят се номера, всеки треньор сериозно изненадва колегите си", разкри още Поли Генова.

Във видеото на песента Поли е с изцяло нов стайлинг и сменя няколко различни визии. В него има магнетичен главен герой, сериозна доза сексапил и специална хореография, дело на екзотичната Индира Касимова. Музиката, текстът и аранжиментът на "Г-н Президент" са на Боян Христов, а режисьор на видеото е Любомир Печев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама