Поли Генова стана булка (видео)


Поли Генова стана булка (видео)
Снимка: Петър Вълчев

Не, Поли Генова не се е омъжила тайно. Всъщност певицата влезе в ролята на булка във видеото към песента си "Твоя". Парчето е съкровен подарък от сърце за всички влюбени.

По-малко от месец след като представи хита си "Г-н Президент", изпълнителката е готова и с клипа към актуалната балада. Премиерата му вчера е поздрав по случай предстоящия празник на влюбените "Св. Валентин".

"Твоя" е абсолютната противоположност на предишния проект на певицата – бавна, романтична песен. Във видеото Поли е облечена като булка и снима фотосесия. Когато остава насаме със себе си пред огледалото, тя започва да сваля грима си и да "разсъблича" душата си.

"Твоя" е последният ми проект, направен с много любов. Красива и чувствена балада, написана от Боян Христов, който е автор и на текста. Видеото е невероятно докосващо и нежно, благодарение на режисьора Петър Вълчев. Експериментирахме с идеята за това как се чувства едно момиче в ролята на булка с годежен пръстен", разказа Поли Генова.

Посланието на парчето е да се обичаме, без да се притежаваме, допълни певицата.

Това, което прави песента толкова силно въздействаща, е прекрасната цигулка, изсвирена от Иван Иванов, който е част от симфоничния оркестър на чешкото национално радио и от години живее в Прага. Бил е на една сцена със звезди като Джордж Майкъл и Стинг, а сега талантливият цигулар се включва и в този проект.

Преди няколко дни Поли Генова публикува в социалните мрежи снимка на годежен пръстен, което предизвика феновете й веднага да се зачудят дали певицата не е получила предложение за брак. "Всъщност снимката е кадър именно от новото видео", поясни Поли.

 

🤫🔜 @amodoria

Публикация, споделена от Poli Genova (@poli.genova) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама