Полша спечели Детската Евровизия (видео)


Полша спечели Детската Евровизия (видео)

13-годишно момиче от Полша стана победителка в неделния финал на детската Евровизия, който се проведе в Минск. Победителката се казва Роксана Венгел.

Момичето изпълни композицията "Anyone I Want To Be" на полски и английски. След оценките на журито Полша не попадна в Топ 3, но гласовете на зрителите бяха достатъчни, Венгел да финишира на първо място от 20-те участнички. Роксана вече е знаменитост в родината си - тя победи в първия сезон на полско музикално шоу, а нейни последователи в Инстаграм са повече от 250 000 души.

"Посвещавам победата на своята страна и родителите ми. В последните минути преди огласяването на резултатите бях много развълнувана. Все още съм в шок, не мога да повярвам в своята победа. Изпълненията на всички финалисти бяха достойни и всеки можеше да стане пръв. Много ми се иска следващата детска Евровизия да се проведе в Полша", сподели Роксана. Финалът в Минск днес беше без българско участие. На второ място финишира французойката Анжелина, трета е австралийката Джаел. За Беларус това бе второ домакинство на конкурса след 2010 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама