Потвърдено: Pussy Cat Dolls се събират


Потвърдено: Pussy Cat Dolls се събират
Снимка: Getty Images/Guliver

Групата Pussy Cat Dolls потвърди официално, че отново се събира, след като в понеделник пусна новия си сайт и Instagram профил.

Женската банда, чиято вокалистка бе Никол Шерцингер, бе изключително популярна в САЩ, но се разпадна през 2009 г. след 6 години заедно. Причината бе желанието на петте момичета да започнат солова кариера, но единствено Никол успя да постигне успех, записа няколко албума и в момента е съдия в американския X Factor.

Слухове за повторното събиране на "куклите" изпълниха медийното пространство, след като бандата създаде нов сайт в понеделник, озаглавен PCD Reunion. Уеб страницата обаче и досега позволява на феновете единствено да се абонират и да последват линк към мистериозен Instagram профил, без да предлага повече информация.

Източник обаче потвърди пред в. "Сън", че новото общо начало за Никол, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика наистина е факт.

"Разговорите между момичетата за събиране се водят вече няколко години и сега те най-накрая откриха идеалното време да го направят. За момента все още обсъждат дали ще направят пълно турне или ще изнесат само няколко концерта заедно, но при всички случаи са развълнувани, че са отново заедно", каза той. Звездната петорка обмисля и запис на нови парчета, с които да зарадва феновете си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама