Шоу

Първи кадър от 4-ти сезон на "Откраднат живот"

  • Първи кадър от 4-ти сезон на
    Дата:
Дата: 17.07.2017
Iwoman.bg

В ранните часове на деня започнаха снимките на четвърти сезон на успешния български медицински сериал "Откраднат живот".

"Благодаря на зрителите, че споделят емоциите на героите в продължение на 138 епизода. Животът винаги е по-голям от смъртта – това ще бъде и причината в болницата да настъпи истинска битка за мястото на проф. Генадиев", разказа главният сценарист на сериала – Христина Апостолова, загатвайки развитието на основни сюжетни линии след смъртта на ключовия герой.

Именно появата на нов директор ще промени напълно ситуацията в болницата. Пред камерата на "Здравей, България"  беше обявена и една от големите новини за феновете на сериала - завръщането на Алек Алексиев в ролята на д-р Василев, който отново ще се присъедини към екипа на МБАЛ "Св. Кирил“. 

"Най-после ще заживеем като нормално семейство. Това, че сме представители на две различни поколения ще даде отражение и ще предизвика нови сътресения“, разказват Ралица Паскалева и Емил Марков, които ще влязат отново в обувките на д-р Стилянова и доц. Захариев.

Първият снимачен ден от новия сезон започна с друга любима екранна двойка в лицето на актьорите Дария Симеонова и Димо Алексиев. Каква ще бъде тяхната роля в сезона и какви изпитания ги очакват – предстои да разберем съвсем скоро.

"Отркаднат живот" се заръща тази есен.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.