Ясно е коя ще е новата Рени в "Оркестър без име - мюзикълът"


Ясно е коя ще е новата Рени в "Оркестър без име - мюзикълът"

След големия интерес, който предизвика обявяването на най-големия мюзикъл, правен някога у нас "Оркестър без име", вече е ясно и коя ще е звездата, която ще изгрее в култовата роля на колоритната певица Рени. Режисьорският избор е именно красивото момиче на българската музика Неделяна Христова – Нел, която ще има уникалната възможност да изпълни песента "Che sara" на живо в Арена Армеец на 1 ноември.

Младата поп певица успя да се пребори за така мечтаната от родните звезди роля, доказвайки безспорния си талант и магнетично присъствие на сцена. Компания на "новата Рени" във високотехнологичния мюзикъл ще правят едни от най-известните български артисти: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко), Диляна Попова и със специалното участие на великия Георги Мамалев и неповторимата Катето Евро.

Участвала на редица престижни фестивали и конкурси в цяла България от съвсем ранна детска възраст, талантът на Неделяна е забелязан от самия Симеон Сакскобургготски, който останал изключително впечатлен от нейния глас. Завършила "Любомир Пипков" със специалност кларинет, а по-късно и музикалната академия с "Поп и джаз пеене", звездата на Нел изгрява в популярен риалити формат за музикални таланти. Оттогава младата изпълнителка продължава да покорява родните класации, като съвсем наскоро представи и най-новия си сингъл "Чу ли песента".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама