Ричард Маркс отново идва в България


Ричард Маркс отново идва в България
Снимка: Loud Concerts

Изключителният изпълнител, текстописец и продуцент Ричард Маркс ще ни отведе на романтично пътешествие следващата пролет. Българската публика със сигурност помни първата изява на звездата през 2010 година. На 28 март в зала 1 на НДК догодина аудиторията отново ще има щастието да се наслади на магията на артиста с феноменален глас, който ще изпее вечните си песни като "Hazard", "Should’ve Known Better", "Right Here Waiting", "Now and Forever".

По време на дългогодишната си кариера, Ричард Маркс бележи множество успехи. Роденият в Чикаго изпълнител има над 30 милиона продадени албума по света, като се започне от едноименният дебют с Топ 5 сингъла, между които "Hold on to the Nights" и донеслият му "Грами" "Don't Mean Nothing" за най-добро мъжко рок вокално изпълнение. Последвалият през 1989 "Repeat Offender" е още по-успешен, като се превръща в четири пъти платинен и включва #1 синглите "Satisfied" и "Right Here Waiting". Продукциите "Rush Street" (с хитовете "Keep Coming Back" и "Hazard") и Paid Vacation (с "Now and Forever") също стават платинени и така Richard Marx се превръща в един от най-успелите артисти в поп-рок историята. Той все още е единственият изпълнител, който влиза в Топ 5 на Билборд чартовете с първите си седем сингъла.

През 2010 издава албум с най-големите хитове - "Stories To Tell", от който е хитът "When You Loved Me", а последният албум с нов материал "Beautiful Goodbye" е издаден през 2014 година.

Билетите за концерта на Ричард Маркс влизат в продажба от днес, 8 юли, в мрежата на Eventim (eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории са от 40 до 110 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама