Рита Ора се завърна с нов сингъл


Рита Ора  се завърна с нов сингъл

Рита Ора се завръща с дългоочаквано ново парче - "Your Song". Сингълът дебютира по радиото в Обединеното кралство.

Парчето е перфектният поп романс, който въздейства дълбоко на слушателите. То пулсира с нови възможности, като певицата чувствено споделя как животът и мечтите ни могат да се трансформират само за една нощ.

""Your Song" съдържа всичко, което искам да изразя: песента е позитивна и придава усещането, че си на върха, че всичко се нарежда, а моят живот е в точно такъв момент”, обяснява изпълнителката. "Хареса ми да работя с Ед Шийрън и Стив Мак; беше невероятно да успеем да вдъхнем живот към идеята с едни от най-талантливите текстописци в момента. С Ед сме приятели от тийнейджърските си години, беше страхотно да работя с него за този сингъл, определено креативността ни си пасва."

Миналата седмица певицата публикува няколко видеа в Instagram профила си, загатваща проекта си, и те се превърнаха в едни от най-гледаните в профила й, което е показателно за това колко развълнувани са феновете й за новата музика, която прави.

"Your Song" е първият сингъл от предстоящия албум на Рита Ора, който очакваме към края на годината. Новите й песни показват една по-зряла и израснала певица, чийто глас не може да бъде сбъркан. "Исках феновете ми наистина да чуят гласа ми. Записах първия си албум на 19. Започнах цялото това на 25, и толкова много неща се промениха в личен и професионален план, които ми помогнаха да се развия като артист."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама