Само в iWoman.bg: Близък на Джино разкрива мамил ли е брадърът хора с пари


Само в iWoman.bg: Близък на Джино разкрива мамил ли е брадърът хора с пари
Снимка: Facebook

Снощи къщата на Big Brother отново бе разтърсена от тежки обвинения. По този повод близък приятел на един от участниците в сезона – Джино Бианкалана, се свърза с нас, разочарован и омерзен от лъжите, които се говорят за приятеля му. "Потърсих екипа ви, защото преди всичко съм за правдата. За всичките години, в които познавам Джино и виждам как се държи с близките си и хората, които среща в живота си, мога да заявя категорично, че глупостите, които се пишат за него, като това, че дължи пари и мами хора за пари, са абсолютни лъжи", сподели мъжът пред iWoman.bg, като предпочита да запази анонимност.

"Познавам лично бившата му съпруга, те са в много добри отношения. За толкова време аз не съм чул лоша дума от тази жена за него. Това че й дължи пари, както самата тя разкри в предаването, е пълна лъжа", споделя още приятелят на Джино.

В снощния епизод на формата зрителите можеха да се свържат със съквартирантите в къщата по телефона и да разговарят с тях. Когато на телефона застана Зорница Линдарева, се обади българка, живееща в САЩ, която заяви, че Джинo "е eднo чoвeчe, ĸoeтo e ycпялo дa oбъpĸa живoтa нa мнoгo xopa в Чикаго". Пъpвo иcĸaл eднa cyмa, cлeд тoвa дpyгa, oбeщaвaйĸи дa ги въpнe, нo вcичĸo ce oĸaзaлo "бyлшит". По-късно се обади дpyгa бългapĸa, която зaяви, чe Джинo Биaнĸaлaнa я e зaвляĸъл c 500 дoлapa, а cъпpyгaтa нa нaй-дoбpия cи пpиятeл с cyмaтa от 160 xиляди дoлapa.

"Знам за коя жена става въпрос. Когато той беше в България, същата тази жена му звънеше от Чикаго и му се молеше да им помогне. Така той им наем апартамент на негово име. Те не му плащаха наем 4 месеца. Нормално е да им каже да напуснат, защото все пак той има в същата сграда и негов апартамент, няма как да си разваля отношенията с хората. Нали знаете, когато някой не върши съвестно работата си и го изгонят, започва да плюе по работодателя си. Случаят е подобен", каза още нашият източник, като уточни, че адвокатите на брадъра, които разполагат с документи, доказващи правотата на Джино, ще се заемат със случая.

Той разказа, че всички знаят и са свидетели как, когато той си пътува от България към САЩ и обратно, разнася багажи на българи и колко е услужлив. "Той е себеуважащ се човек, уважаващ бизнеса си. Никога не се е хвалил, че е милионер. Кара сам камиона си, за да следи отблизо какво се случва с бизнеса му. Преди да се случи тежката катастрофа, която той претърпя, той работеше наравно с другите. Познавам цялото му семейство, те са много добри и работливи хора. Сигурен съм, че не сте виждали по-подреден човек. Това говори много и за характера му. Абсурдно е изобщо да се помисли, че Джино ще се злепоставя като завлича хората с някакви смешни суми. Джино е пример за подражание, заради неговото добродушие, съпричастност, уважение към жените и най-вече доброто възпитание, заяви мъжът пред екипа ни. 

Отделно в мрежата екипът ни се натъкна на интересни коментари от зрители на предаването, които се оплакват, че сестрата на друг участник във формата, свързан с обвиненията към Джино - Динко, ги е търсила с молба да излъжат, че Джино дължи пари. Срещу "услугата" обещала щедро възнаграждение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама