Шарлийн Спитери от Texas обеща страхотно парти в София


Шарлийн Спитери от Texas обеща страхотно парти в София
Снимка: Texas

Дни преди визитата у нас на Texas, вокалистката на бандата Шарлийн Спитери сподели своето вълнение от предстоящия концерт у нас, тъй като това е първо посещение на групата у нас. Тя обеща на българските си фенове страхотно парти, което със сигурност ще остане завинаги в сърцата им.

Нека припомним, че електронният проект Kvasir ще подгрява публиката преди излизането на сцената на Texas в зала 1 на НДК на 2 октомври.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории са от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Texas.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Шоуто на Texas, които идват у нас по покана на Loud Concerts, на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама