Спират хитовия сериал "Теория за Големия взрив"


Спират хитовия сериал "Теория за Големия взрив"
Снимка: Getty Images/Guliver

Американският сериал "Теория за Големия взрив" ще излъчи своя последен епизод през 2019 година, като така ще се сложи край на един от най-дълго излъчваните ситкоми в американската история. По програма премиерата на последния 12-ти сезон ще бъде на 24 септември и се очаква да приключи през май, съобщава BBC.

Действието се развива в Пасадена, Калифорния. Историята в началото се фокусира върху двама физици и тяхната съседка актриса.

"Теория за Големия взрив" привлече повече от 18 милиона зрители годишно, откакто неговия шести сезон беше излъчен през 2012 година. Средно около 18,6 милиона зрители са изгледали всяка серия от 11 сезон на сериала, което е повече от което и да е друго предаване излъчвано по американската телевизия.

Екипът на продукцията и CBS заявиха, че "завинаги ще са благодарни" на феновете на сериала.

"Заедно с актьорите, сценаристите и целия екип оценяваме успеха на сериала и се стремим да предоставим финал, който ще донесе край на епичното творческо приключение "Теория за Големия взрив", казват още те.

Сериалът е спечелил 7 награди "Еми" от 46 номинации, включително 4 награди в категорията "Изключителен актьор в драматичен сериал", спечелени от Джим Парсънс, който играе главният герой Шелдън Купър.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама