Спряха снимките на "Мисията невъзможна 6"


Спряха снимките на "Мисията невъзможна 6"
Снимка: Getty Images / Guliver

Снимките на шестата част от екшън сагата "Мисията невъзможна" бяха спрени, след като звездата на поредицата Том Круз си счупи костици в глезена докато правеше каскада за филма.

55-годишният актьор, който е известен с това, че сам прави повечето каскади във филмите си, се нарани докато се опитваше да скочи между две сгради. Макар и обезопасен с въжета, той се нарани, тъй като скокът му бе по-къс от нежното и той се удари в бетонна стена. Инцидентът стана в събота в центъра на Лондон.

"Мисията невъзможна 6", в която участват също Анджела Басет и Алек Болдуин, е предвидено да излезе по екраните след година. Заради инцидента с Том Круз снимките са отложени с два месеца, съобщи "Холивуд рипортър". Списание "Варайъти" пише, че отлагането ще е поне три месеца, цитирайки неназовани източници.

Според изданието Том Круз си е счупил крака на две места и е наранил и бедрото си. Том Круз е известен в Холивуд със смелостта си по време на снимки на опасни каскади, някои от които не минават без инциденти. Според актьори, които са играли заедно с него, той се опитва да убеди и своите екранни партньори да си правят сами каскадите.

Актрисата Аабел Уолис разказа пред кинофорум през март, че Круз я убедил да го придружи в една ужасяваща каскада, имитираща падане от самолет в резултат на катастрофа. Според нея сцената би се получила спокойно и с компютърна симулация, без да се налагат 64-те опита за свободно падане от самолет. Те били извършени с четири полета на голяма височина в продължение на два дни. Том е известен с това, че държи публиката да има възможно най-добрите зрелища, каза тя. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама